Moi,

olen Virpi, Valmennuskulman perustaja ja valmentaja. Perustin Valmennuskulman, koska haluan auttaa ihmisiä luomaan omanlaisensa terveen suhteen liikuntaan ja hyvinvointiin. Ajattelen hyvinvoinnin kentän laajana ja tavoitteenani on yhdistää monipuolisesti toimintoja sekä toimijoita hyvinvoinnin eri osa-alueilta. Nautin siitä, kun näen ihmisen innostuvan sekä oivaltavan oman hyvinvointinsa rakennusaineet. Uuden oppiminen omia tarpeita kuunnellen, arjen kokonaiskuorma huomioiden on oman valmennusfilosofiani ytimessä.

Oma liikuntahistoriani on kirjava, sisältäen mm. eri tanssilajeja, ryhmäliikuntaa, saliharjoittelua sekä jonkun vuoden nyrkkeilyä ja jalkapalloakin. Ohjaajana olen hankkinut jatkuvasti lisää osaamista erilaisista liikuntamuodoista, ja liikuntaurani aikana olen ohjannut niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin. 

Valmentajana olen kannustava ja innostava, treeneissä haluan liikunnan ilon näkyvän ja kuuluvan. Olen kuitenkin myös tarkka tekniikasta ja pidän huolta siitä, että treenaaminen on turvallista. Harjoitukset muokkaan vaativuustasoltaan aina kunkin kuntotasoon sopivaksi, joten kaikille löytyy varmasti paras tapa kehittyä. Kiinnitän harjoituksen aikana usein huomiota hengitykseen, millä on vaikutusta paitsi kehon, myös mielen hyvinvointiin. Harjoitusmuodoista kehonpainoharjoittelu ja toiminnallinen voimaharjoittelu ovat sydäntäni lähellä, ja usein yhdistelenkin niitä valmennuksissa.

Innostun siitä, kun näen valmennettavani oppivan ja syttyvän omalle tekemiselleen. Se on tärkein motivaattorini ja syy, miksi haluan tätä työtä tehdä. Jokainen harjoitus tehdään aina itseä varten, omaa kehoa kuunnellen. Uuden oppimisen ilo ja hauskuus harjoittelussa – näitä voit odottaa tullessasi minulle valmennukseen.

-Virpi

Koulutuksia muun muassa:

TRX Suspension Training -ohjaajakoulutus (TRX) – 2022
Personal Trainer (Spartan Sport Academy) – 2021
LessMills bodypump ohjaajakoulutus (Les Mills) – 2011
Fit Ball-training -koulutus (Wavion) – 2007
Profitness aerobic-ohjaajan peruskurssi (Svoli) – 2007
Seikkailuliikunnan ohjaaja (Liiku) 2000
Lasten voimistelunohjaajan peruskurssi (Svoli)2000