Yksilö- ja parivalmennus

Kaikki valmennukset alkavat lähtötilanteen kartoituksella ja tavoitteiden asettamisella. Alkukartoitus on veloitukseton, eikä velvoita ostamaan valmennusta. Ensimmäisen tapaamisen tavoitteena on tutustua ja varmistua siitä, että valmentaja ja valmennettava löytävät yhteisen kielen. 

Valmennuksessa korostuvat harjoitteet, jotka on helppo siirtää osaksi arkea. Kehonpainoharjoittelulla kehitetään liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Lihasvoimaa ja -kestävyyttä voidaan harjoittaa joko oman kehon painoa hyödyntäen tai lisäämällä vastusta esimerkiksi jumppakuminauhoin tai lisäpainoin. 

Yksittäinen valmennuskerta

Yksittäisen valmennuksen teema on erikseen sovittavissa. Valmennus sopii erilaisten asentojen, tekniikoiden tai omatoimisen harjoituksen läpikäymiseen. Huom! Hinta ei sisällä sinulle erikseen räätälöityä ohjelmaa. 

Startti - viisi valmennuskertaa

Viiden valmennuskerran startissa edetään kohti tavoitteita yhdessä askel kerrallaan. Tavoitteena voi olla ryhdin parantaminen tai arjen asennoille vastaliikkeiden löytäminen. Startti pitää sisällään viisi valmennuskertaa valmentajan kanssa sekä yhden sinulle suunnitellun itsenäiseen harjoitteluun tarkoitetun harjoitusohjelman sekä sen läpikäymisen yhdessä.

Voimassa 3 kk ostohetkestä.

Muutos - 10 valmennuskertaa

Kymmenen valmennuskertaa pitää sisällään kymmenen yhteistä harjoitusta valmentajan kanssa sekä tavoitteitasi tukevan ja sinulle suunnitellun harjoitusohjelman itsenäiseen harjoitteluun. Kymmenen kerran aikana on mahdollista nähdä jo selkeitä muutoksia, jotka tukevat tavoitteisiin pääsyä.

Voimassa 6 kk ostohetkestä.

Melko tosissaan - valmennus ja vaihtuva ohjelma omatoimiseen harjoitteluun

Kun olet päättänyt sitoutua valmennukseen pidemmäksi aikaa, mutta haluat harjoitella osan aikaa itsenäisesti, tämä vaihtoehto on sinulle. Säännölliset tapaamiset valmentajan kanssa kerran kuukaudessa ja vaihtuva ohjelma omatoimiseen harjoitteluun sekä valmentajan etätuki koko valmennuksen ajan kuuluvat tähän pakettiin. Irtisanomisaika 1kk. 


95 € / kk

Ihan tosissaan - valmennus kerran viikossa

Kun on ihan tosissaan, valmennukseen voi sitoutua pidemmäksi aikaa. Valmennustapaamiset kerran viikossa, valmentajan etätuki sekä vaihtuva omaharjoitteluohjelma. Valmennuspäivä ja -aika sovittavissa erikseen. Irtisanomisaika 1kk. 


189 € / kk

Pienryhmävalmennus

Kerran viikossa

3-8 henkilön pienryhmävalmennuksessa yhdistyvät yksilövalmennuksen ja yhdessä tekemisen parhaat puolet. Henkilökohtaista valmennusta ryhmän tavoitteiden saavuttamiseksi.


300 € / kk