Yksilö- ja parivalmennus

Valmennuskulman omissa hyvinvointiliikuntavalmennuksissa korostuvat harjoitteet, jotka on helppo siirtää osaksi arkea. Kehonpainoharjoittelulla kehitetään liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Lihasvoimaa ja -kestävyyttä voidaan harjoittaa joko oman kehon painoa hyödyntäen tai lisäämällä vastusta erilaisia pienvälineitä hyödyntämällä. Valmennuksien aikana tila on varattu vain sinulle ja valmentajallesi. Yksityisellä studioajalla ajalla sinun on helppo keskittyä omaan harjoitukseesi sekä hyvinvointiisi.

Yksittäinen valmennuskerta

Yksittäisen valmennuksen teema on erikseen sovittavissa. Valmennus sopii erilaisten asentojen, tekniikoiden tai omatoimisen harjoituksen läpikäymiseen. Huom! Hinta ei sisällä sinulle erikseen räätälöityä ohjelmaa. 

Startti - viisi valmennuskertaa

Viiden valmennuskerran startissa edetään kohti tavoitteita yhdessä askel kerrallaan. Tavoitteena voi olla ryhdin parantaminen tai arjen asennoille vastaliikkeiden löytäminen. Startti pitää sisällään viisi valmennuskertaa valmentajan kanssa sekä yhden sinulle suunnitellun itsenäiseen harjoitteluun tarkoitetun harjoitusohjelman sekä sen läpikäymisen yhdessä.

Voimassa 3 kk ostohetkestä.

Ihan tosissaan - valmennus kerran viikossa

Kun on ihan tosissaan, valmennukseen voi sitoutua pidemmäksi aikaa. Valmennustapaamiset kerran viikossa, valmentajan etätuki tarvittaessa sekä vaihtuva omaharjoitteluohjelma. Viikoittainen valmennuspäivä ja -aika sovittavissa erikseen. Irtisanomisaika 1kk. 


189 € / kk

Itte ja tosissaan - Valmennus ja ohjelma omatoimisen harjoittelun tueksi

Kun olet päättänyt sitoutua, mutta haluat harjoitella osan aikaa itsenäisesti, tämä vaihtoehto on sinulle. Säännölliset tapaamiset valmentajan kanssa kerran kuukaudessa ja vaihtuva ohjelma omatoimiseen harjoitteluun sekä valmentajan etätuki tarvittaessa kuuluvat tähän pakettiin. Irtisanomisaika 1kk.   

Pienryhmävalmennus

Vaihtuvat avoimet pienryhmät

Valmennuskulman avoimet pienryhmät järjestetään kurssimuotoisina. Kurssilla saat hyvät perustiedot kuhunkin kurssin teemaan liittyen. Keväällä 2023 starttaa kaksi avointa pienryhmää; Lempeästi liikkeelle sekä tekniikkastartti. Kuhunkin pienryhmään otetaan mukaan maksimissaan kuusi osallistujaa. Ilmoittaudu mukaan kurssille!


120€ / kurssi / osallistuja

Kerran viikossa omalla porukalla

3-6 henkilön pienryhmävalmennuksessa yhdistyvät yksilövalmennuksen ja yhdessä tekemisen parhaat puolet. Henkilökohtaista valmennusta ryhmän tavoitteiden saavuttamiseksi. Pienryhmävalmennukset sopivat hyvin ystävä- tai työporukoille. Hinta on ryhmäkohtainen. Kerää siis oma porukka kassaan ja varaa valmennuspaikka! 


400 € / kk / ryhmä 

Ou Nou!

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa pakettia tai jäikö jokin muuten mietityttämään? Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä, millainen kokonaisuus sinua voisi parhaiten palvella.