Yksilö- ja parivalmennus

Kaikki valmennukset alkavat lähtötilanteen kartoituksella ja tavoitteiden asettamisella. Alkukartoitus on veloitukseton, eikä velvoita ostamaan valmennusta. Ensimmäisen tapaamisen tavoitteena on tutustua ja varmistua siitä, että valmentaja ja valmennettava löytävät yhteisen kielen. 

Valmennuksessa korostuvat harjoitteet, jotka on helppo siirtää osaksi arkea. Kehonpainoharjoittelulla kehitetään liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Lihasvoimaa ja -kestävyyttä voidaan harjoittaa joko oman kehon painoa hyödyntäen tai lisäämällä vastusta esimerkiksi jumppakuminauhoin tai lisäpainoin. 

Yksittäinen valmennuskerta

Yksittäisen valmennuksen teema sovitaan ennakkoon. Yksittäinen valmennus sopii erilaisten liiketekniikoiden, asentojen tai jonkin esimerkkiharjoituksen läpikäymiseen. 

Startti - viisi valmennuskertaa

Viiden valmennuskerran startissa edetään kohti tavoitteita askel kerrallaan. Tavoitteena voi olla ryhdin parantaminen tai arjen asennoille vastaliikkeiden löytäminen. Startti pitää sisällään yhden sinulle suunnitellun harjoitusohjelman ja sen läpikäymisen yhdessä.

Voimassa 3 kk ostohetkestä.

Muutos - 10 valmennuskertaa

Kymmenen valmennuskertaa pitää sisällään kaksi erillistä, tavoitteitasi tukevaa ja sinulle suunniteltua harjoitusohjelmaa. Kymmenen kerran aikana on mahdollista nähdä jo selkeitä muutoksia, jotka tukevat tavoitteisiin pääsyä.

Voimassa 6 kk ostohetkestä.

Melko tosissaan - 23 valmennuskertaa

Kun olet päättänyt sitoutua valmennukseen pidemmäksi aikaa, tämä vaihtoehto on sinulle. Säännölliset tapaamiset valmentajan kanssa kerran viikossa puolen vuoden ajan.


199 € / kk

Ihan tosissaan - 46valmennuskertaa

Kun on ihan tosissaan, harjoitteluun voi sitoutua koko vuodeksi yhdeltä istumalta. Valmennukset kerran viikossa vuoden ajan.


189 € / kk

Pienryhmävalmennus

Kerran viikossa

3-8 henkilön pienryhmävalmennuksessa yhdistyvät yksilövalmennuksen ja yhdessä tekemisen parhaat puolet. Henkilökohtaista valmennusta ryhmän tavoitteiden saavuttamiseksi.


300 € / kk