Valmennuskulman varaus- ja peruutusehdot

Varausehdot

 1. Varauskohde: Osoitteessa Korkeavuorenkatu 2 C 48 sijaitseva liikehuoneisto. Varauksen yhteydessä käytettävissä on kaikki tilassa yhteiskäytössä olevat välineet, tavarat, tarvikkeet ja kalusteet.
 2. Varausaika: Yksittäisen varauksen minimiaika on 4 tuntia. Huom. Kuukausisopimuksella alivuokralaiseksi tulevan ohjaajan tai valmentajan sopimus on neuvoteltavissa. Yksittäisten varausten osalta ja 4 tuntia ylittävistä varauksista kustannus jokaiselta alkavalta 0,5 tunnilta. 
 3. Käyttötarkoitus: Huoneisto on liiketila ja sitä käytetään valmennustilana. Yöpyminen tilassa ei ole sallittua. 
 4. Kunnossapito: Varaaja / alivuokralainen vastaa omasta toiminnastaan johtuvista siivous- ja järjestelytoimenpiteistä. Huoneisto on palautettava varauksen päättyessä samassa kunnossa kuin se oli varauksen alkaessa. Alivuokralainen on vastuussa kaikista tilalle tai tilassa käytössä oleville välineille, tavaroille, tarvikkeille tai kalusteille aiheutuneista vahingoista. Varauksen aikana syntyneet jätteet toimitetaan lajiteltuina kierrätyspisteelle, likaantuneet tai tahriintuneet pinnat, varusteet ja tarvikkeet pyyhitään. 
 5. Varaus-aika: Varausaika alkaa sopimuksen mukaisesti ja on voimassa ennalta sovitun ajan. Valmennuskulman tiloissa tapahtuva toiminta on ajoitettava klo 08:00-22:00 välille. 
 6. Sopimuksen siirtäminen: Varaajalla ei ole oikeutta antaa huoneistoa toisen käytettäväksi, vuokrata tai edelleen vuokrata sitä.
 7. Muuta huomioitavaa: Varaaja vastaa omasta toiminnastaan liittyvistä vakuutuksista sekä luvista, kuten musiikkiluvista ja muista toimintaan tarvittavista lisensseistä. Varaus tulee olla maksettu ennen varauksen alkua. 

Peruutusehdot:

 1. Maksut perutuista varauksista: 
  1. Mikäli varaus peruutetaan alle 48 tuntia ennen varauksen alkamisaikaa tai sitä ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko varauksen hinta.
  2. Mikäli varaus perutaan alle viikko ennen varauksen alkamisaikaa, varausmaksusta voidaan käyttää 50% seuraavaan varaukseen, maksua ei palauteta. 
  3. Mikäli varaus perutaan viimeistään 2 viikkoa ennen varauksen alkua, varaus voidaan siirtää kerran, varauksen maksua ei palauteta, mutta se on käytettävissä kokonaisuudessaan seuraavan varauksen maksamiseen.
 2. Peruutus ilmoitus: Peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostitse tai muulla varatessa ilmoitetulla tavalla.
 3. Maksujen palautus: Peruutustapauksissa maksuja ei palauteta, vaan ne hyvitetään mahdollisiin tuleviin varauksiin tai ne pidätetään peruutusmaksuina. ks. Maksut perutuista varauksista.
 4. Viivästyminen: Mikäli varaaja ei saavu paikalle varatun ajan alkaessa, eikä ole ilmoittanut peruutuksesta, pidätetään maksu kokonaisuudessaan.
 5. Vastuu: Varaaja on vastuussa peruutusehtojen noudattamisesta.