Yrityksille

Tapahtumat ja erityisesti liikuntatapahtumat ovat loistava tapa edistää tiimihenkeä ja vahvistaa suhdetta asiakkaisiin. Meiltä saat tarvittaessa apua niin suunnitteluun, sisällöntuotantoon kuin toteutukseenkin liittyen. 

celebration, party, sunset-3443779.jpg

Liikunta ja tapahtumat

Valmennuskulmalta saat apua kaikkiin yrityksen tilaisuuksiin niin henkilöstölle kuin muillekin sidosryhmille suunnattuna.

Hyvinvointi- ja terveysliikunnan positiiviset  vaikutukset henkilöstön terveyteen, työtehoon sekä työmotivaation ovat kiistattomat. Tarjoamalla henkilöstölle mahdollisuuden liikkua, yritykset voivat paitsi edistää työntekijöidensä terveyttä, myös vaikuttaa positiivisesti yrityksen tuottavuuteen. 

Valmennuskulmalla käyvät maksuvälineenä kaikki yleisimmät liikuntasetelit. Valmennukset ovat räätälöitävissä kunkin yrityksen tarpeisiin. 

Hyvinvointiliikunnan lisäksi meiltä saat tyhy- tai tykypäivääsi erilaisia tiimihenkeä nostattavia, hyvän fiiliksen virkistysaktiviteetteja. Olemme mielellämme mukana myös suunnittelemassa unohtumatonta tiimipäivää työyhteisöllenne. 

 Mietitään yhdessä päivälle teema ja tavoitteet ja jätä toteutus meidän huoleksemme. Me tuotamme tilaisuutenne mielellämme. Meiltä saat kattavan avun kaikkiin tärkeisiin tilaisuuksiin tai tarvittavan tuen aina suunnittelusta toteutukseen. 

communication, group, team-7245136.jpg

Yhteistyövalmennukset

Valmennuskulmalta löytyy kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennuksia tuotettuna useamman kumppanin voimin.

Aktiivinen arki on fysiikka- ja mentaalivalmennusta yhdistelevä valmennus henkilöstön hyvinvoinnin edistämiseksi. Valmennus on tuotettu yhteistyössä KetäAkatemian kanssa. 

10h kokonaisuus. Tapaamiset kerran viikossa alk. 2500€. 

Timanttinen tiimi-valmennus on mentaalivalmennusta ja fysiikkavalmennusta yhdistelevä työyhteisöä hyvin tiimiyttävä ja tiimin ongelmanratkaisutaitoja kasvattava valmennuskokonaisuus. Valmennus tuotetaan yhteistyössä KetäAkatemian kanssa. 

10h kokonaisuus. Tapaamiset kerran viikossa alk. 2500€. 

Valmennuskulman ja KetäAkatemian hyvinvointiluennot sisältävät sekä osallistavaa liikunnallista toimintaa että yhteisöä kehittäviä harjoituksia.

Liikunnallinen osuus ei vaadi osallistujilta liikunnallista taustaa.

3 h luento alk. 1 500€. 

Valmennuskulma sali ja kokoushuone

Studion vuokraaminen

Valmennuskulmalla vuokrattavissa on avoin pienryhmätila, kokoushuone 10 hengelle, keittiö, aula, 2 wc-tilaa sekä suihku

Tuntiveloitus useamman tunnin vuokraaville hyvinvointialan toimijoille on 20€ / h +  alv 24 %. Lyhyemmät ja yksittäiset vuokraukset neuvotellaan erikseen. 

Studion päivävuokra hyvinvointialan toimijoille on 150€ / pvä + alv 24%. Käytössäsi on koko studio ja kaikki sen yhteisissä tiloissa olevat pienvälineet. 

Tarvitsetko tilaisuuteesi apua? Kauttamme saat apua tilaisuuteesi aina cateringistä valokuvaukseen ja markkinoinnista ilmoittautumisten hallintaan. Kysy rohkeasti!