Yrityksille

Mahtavaa, että olet kiinnostunut Valmennuskulman tapahtuma- ja hyvinvointipalveluista yrityksille. Uskomme siihen, että positiiviset muistijäljet, unohtumattomat kokemukset sekä hyvinvoiva henkilöstö ovat avain yrityksen menestykseen. Meiltä saat apua, olipa tarpeissasi sitten yrityksen juhlavuoden juhlistaminen, tiiminrakennustapahtuma, tyhy- tai tykypäivä, konferenssin tai koulutustilaisuuden järjestäminen. Autamme niin pienissä kuin suuremmissakin tarpeissa. Tapahtumatuotantomme on luovaa ja tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja juuri teidän yrityksenne tarpeisiin. Valmistaudu siis nauttimaan tilaisuudestasi ja anna meidän huolehtia yksityiskohdista.

Liikunta ja tapahtumat

Valmennuskulmalta saat tukea niin yrityksen henkilöstölle kuin muillekin sidosryhmille suunnatuille liikunta- ja hyvinvointitapahtumille

Haluatteko järjestää unohtumattoman tapahtuman, mutta kaipaatte apua sen toteuttamisessa? Me olemme täällä auttamassa!

Meiltä saat ammattitaitoista apua tapahtuman järjestämiseen alusta loppuun. Voitte valita, haluatteko meidän tukevan teitä jossain tietystä osa-alueessa, kuten ohjelman suunnittelussa tai teknisessä toteutuksessa, vai haluatteko meidän hoitavan koko tapahtuman avaimet käteen -periaatteella.

Olipa kyseessä sitten yrityksen juhlavuoden juhla, tuotelanseeraus, konferenssi tai mikä tahansa muu tilaisuus, meidän kokenut tiimimme huolehtii kaikista yksityiskohdista. Luovat ideat, ammattitaitoinen toteutus ja henkilökohtainen palvelu ovat vahvuuksiamme, jotka varmistavat, että tapahtumastanne tulee menestys.

Me ymmärrämme, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme palvelumme juuri teidän tarpeidenne mukaan. Voitte luottaa meihin huolehtimaan kaikista käytännön järjestelyistä niin, että voitte keskittyä nauttimaan tapahtumasta täysin siemauksin.

Oli tarpeenne sitten suuri tai pieni, voitte luottaa siihen, että meiltä ja laajalta kumppaniverkostoltamme löytyy osaamista ja resursseja tehdä tapahtumastanne unohtumaton kokemus kaikille osallistujille.

Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa teitä luomaan täydellinen tapahtuma yrityksellenne!

Tyhy- ja tykypäivien järjestäminen ammattitaitoisen tiimimme avustuksella on vaivatonta ja mukavaa!

Työhyvinvointipäivät ovat loistava tapa panostaa henkilöstön terveyteen ja hyvinvointiin. Ne tarjoavat mahdollisuuden irrottautua arjen kiireistä, rentoutua ja saada uutta energiaa työhön. Tykypäivät puolestaan ovat oiva tilaisuus tiimin yhteishengen vahvistamiseen ja positiivisen ilmapiirin luomiseen. Halutessanne huolehdimme kaikista järjestelyistä alusta loppuun saakka, jotta voitte keskittyä nauttimaan päivästä täysin siemauksin.

Kysy lisää  seikkailullisesta ulkoilupäivästä, rentouttavasta retkestä, innostavasta tiimikisailusta tai luovuutta ruokkivasta taidepajasta, meiltä löytyy monipuolinen valikoima aktiviteetteja, jokaiseen makuun ja budjettiin. Räätälöimme jokaisen tyhy- ja tykypäivän tarpeiden ja toiveiden mukaan. Olipa kyseessä sitten pieni tiimi tai suurempi henkilöstö, meillä on kokemusta erilaisten ja eri kokoisten tapahtumien järjestämisestä ja voimme taata unohtumattoman kokemuksen kaikille osallistujille organisaation kokoon katsomatta.

Anna meidän auttaa teitä luomaan inspiroivia ja innostavia hetkiä henkilöstöllenne! Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä yrityksellenne sopiva tyhy- tai tykypäivä.

Yhteistyövalmennukset

Valmennuskulmalta löytyy kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennuksia yrityksille erilaisiin tarpeisiin tuotettuna useamman kumppanin voimin.

Aktiivinen arki on fysiikka- ja mentaalivalmennusta yhdistelevä valmennus henkilöstön hyvinvoinnin edistämiseksi. Valmennus on tuotettu yhteistyössä KetäAkatemian kanssa. 

10h kokonaisuus. Tapaamiset kerran viikossa alk. 2500€. 

Timanttinen tiimi-valmennus on mentaalivalmennusta ja fysiikkavalmennusta yhdistelevä työyhteisöä hyvin tiimiyttävä ja tiimin ongelmanratkaisutaitoja kasvattava valmennuskokonaisuus. Valmennus tuotetaan yhteistyössä KetäAkatemian kanssa. 

10h kokonaisuus. Tapaamiset kerran viikossa alk. 2500€. 

Valmennuskulman ja KetäAkatemian hyvinvointiluennot sisältävät sekä osallistavaa liikunnallista toimintaa että yhteisöä kehittäviä harjoituksia.

Liikunnallinen osuus ei vaadi osallistujilta liikunnallista taustaa.

3 h luento alk. 1 500€.