Yrityksille

Liikunta- ja hyvinvointitapahtumat Valmennuskulmalta yrityksesi tarpeisiin. Meiltä saat tarvittaessa apua niin suunnitteluun, sisällöntuotantoon kuin toteutukseenkin liittyen. Tilaisuutesi voidaan järjestää pienimuotoisena Valmennuskulman tiloissa tai tarvittaessa osaavat valmentajamme ovat käytettävissänne siellä missä haluatte tilaisuutenne järjestää. 

Valmennuskulma pienvälineet

Liikunta ja tapahtumat

Valmennuskulmalta saat tukea niin yrityksen henkilöstölle kuin muillekin sidosryhmille suunnatuille liikunta- ja hyvinvointitapahtumille

Hyvinvointi- ja terveysliikunnan positiiviset  vaikutukset henkilöstön terveyteen, työtehoon sekä työmotivaation ovat kiistattomat. Tarjoamalla henkilöstölle mahdollisuuden liikkua, yritykset voivat paitsi edistää työntekijöidensä terveyttä, myös vaikuttaa positiivisesti yrityksen tuottavuuteen. 

Valmennuskulman omiin valmennuksiin käyvät maksuvälineenä myös kaikki yleisimmät liikuntasetelit. Liikuntavalmennukset ovat räätälöitävissä kunkin yrityksen henkilöstön tarpeisiin. 

Hyvinvointiliikunnan lisäksi meiltä saat tyhy- tai tykypäivääsi erilaisia tiimihenkeä nostattavia, hyvän fiiliksen virkistysaktiviteetteja.

Olemme mielellämme mukana myös suunnittelemassa unohtumatonta tiimipäivää työyhteisöllenne.  Mietitään yhdessä päivälle teema sekä tavoitteet ja voit jättää toteutuksen meidän huoleksemme. Meiltä saat kattavan avun ja tarvittavan tuen tilaisuudellenne aina suunnittelusta toteutukseen. 

communication, group, team-7245136.jpg

Yhteistyövalmennukset

Valmennuskulmalta löytyy kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennuksia tuotettuna useamman kumppanin voimin.

Aktiivinen arki on fysiikka- ja mentaalivalmennusta yhdistelevä valmennus henkilöstön hyvinvoinnin edistämiseksi. Valmennus on tuotettu yhteistyössä KetäAkatemian kanssa. 

10h kokonaisuus. Tapaamiset kerran viikossa alk. 2500€. 

Timanttinen tiimi-valmennus on mentaalivalmennusta ja fysiikkavalmennusta yhdistelevä työyhteisöä hyvin tiimiyttävä ja tiimin ongelmanratkaisutaitoja kasvattava valmennuskokonaisuus. Valmennus tuotetaan yhteistyössä KetäAkatemian kanssa. 

10h kokonaisuus. Tapaamiset kerran viikossa alk. 2500€. 

Valmennuskulman ja KetäAkatemian hyvinvointiluennot sisältävät sekä osallistavaa liikunnallista toimintaa että yhteisöä kehittäviä harjoituksia.

Liikunnallinen osuus ei vaadi osallistujilta liikunnallista taustaa.

3 h luento alk. 1 500€.