KULMALAISET

Tutustu Valmennuskulman vakkariohjaajiin. VakkariKulmalaisten lisäksi Valmennuskulmalta saatat löytää vierailevien ohjaajien kursseja ja teemapäiviä. Näistä tiedotamme somekanavissamme, Facebookissa sekä Instagramissa

Valmennuskulman Virpi

Valmennuskulman Virpi

Virpi on Valmennuskulman perustaja. Hänen tavoitteenaan on auttaa ihmisiä löytämään omanlainen terve suhde liikuntaan sekä hyvinvointiin. Valmennuskulma onkin kasvanut paikaksi, jossa fyysinen sekä psyykkinen hyvinvointi kohtaavat.

Valmennuskulmalla Virpi valmentaa yksilö-, pari- ja pienryhmiä terveys- ja hyvinvointiliikunnan parissa. “Uuden oppiminen omia tarpeita kuunnellen on valmennusfilosofiani ytimessä.”

Lisätietoa Virpin tunneista löydät täältä.

KetäAkatemia

KetäAkatemian Anne

Mielenvalmennuksen parissa Valmennuskulmalla työskentelee KetäAkatemian ratkaisukeskeinen valmentaja Anne Rantala.

Annen valmennuksissa käsitellään aiheita liittyen erityisesti rohkeuden kasvattamiseen, itsetuntemuksen parantamiseen ja itsemyötätunnon kehittämiseen. ”Olen ollut todella hukassa itseni kanssa vakavan sairauden ja uupumuksen jäljiltä ja joutunut tutustumaan itseeni uudelleen. Haluan auttaa nyt myös muita elämään oman näköistään elämää.” 

Lisää Annesta täällä

Fionellan Kosketus

Fionellan Kosketus - Päivi

Fionellan Kosketuksen Päivi tarjoaa Valmennuskulmalla lempeitä hetkiä kohdata itsesi.

Ääni- ja reikihoidoilla voit saavuttaa henkisen ja fyysisen rauhoittumisen hektisessä arjessasi. Life coachauksen avulla selkeytät ajatuksiasi ja kirkastat tavoitteesi. ”Tärkeintä life coachina minulle on rohkaista jokaista löytämään oma voima. Sinussa itsessäsi on voima muuttaa elämäsi! Joskus pieni askel oikeaan suuntaan voi lopulta olla elämäsi suurin ja tärkein askel.” 

Lisää Päivistä täällä

Harri Peltomaa, PT³ - psykoterapeutti, personal trainer ja pariterapeutti

Harri työskentelee kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kysymysten parissa. Mielen kysymykset (terapeuttinen keskusteluapu) ja ihmisen fyysinen terveys ja toimintakyky kietoutuvat yhteen. Personal trainerin työssä Harri on erityisen kiinnostunut elintapavalmennuksesta. 

“Elintapamuutosvalmennuksissa minua motivoi ajatus siitä, että elämä on niin kallisarvoinen lahja, että elintapamuutos kannattaa tehdä vaikka joka päivä.”
Parhaillaan Harri kirjoittaa myös tietokirjoja ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen.

Lisää Harrista löydät täältä.

Salaiset Teekutsut - Annamari

Salaiset Teekutsut ovat syntyneet toiveesta luoda ympärille iloa ja hyvää oloa. Taidosta lisätä läsnäolon voimaa ja sisäistä rauhaa ja halusta houkutella kohti yrttien kiehtovaa maailmaa”, kertoo Salaisten Teekutsujen kehittäjä Annamari.

Salaisilla Teekutsuilla rentoudutaan ja pysähdytään. Herkutellaan ja nautitaan tunnelmasta. Kutsuilla saat päästää oman sisäisen noitasi valloilleen ja valmistaa oman voimaa tuovan ja hyvinvointia lisäävän yrttiteen itselle tai ystävälle.

Lue lisää kutsuista täältä.

Heleä Training - Tanja Heleä

Tanja on Heleä Trainingin perustaja ja toinen omistaja, auktorisoitu personal trainer, ravintovalmentaja, psyykkinen valmentaja ja juoksuohjaaja sekä viittä vaille valmis työhyvinvointivalmentaja.

“Liikun paljon ja nautin siitä! Tilanne ei kuitenkaan aina ole ollut tämä, vaan havahduin vajaa kymmenen vuotta sitten sohvalta makaamasta ja ajattelin, että nyt on pakko tehdä liikkumattomuudelle jotain ja sillä tiellä ollaan”, kertoo Tanja. Haluaisitko sinäkin löytää liikunnan ilon ja sen tuoman hyvinvoinnin?

Lue lisää Tanjasta täältä.