Valmennuskulmalla järjestetään tapahtumia niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Tutustu tapahtumiin alla. Jos sinulla on tapahtumaidea, minkä haluaisit toteuttaa Kulmalla, älä epäröi ottaa yhteyttä. 

Kinesioteippauksen - FMT Basic-kurssi 25.5.2024

FMT Basickurssilla käydään läpi kinesioteippauksen teoriaa liittyen kipuun ja kuntouttamiseen, turvotukseen ja ryhtiin. Kurssisisältöön kuuluu myös orientaatio faskiateippaukseen.

 

FMT Basic-peruskurssi on yhden päivän mittainen. Kurssipäivä koostuu FMT-metodin esittelystä, kinesioteippauksen fysiologisten vaikutusten ymmärtämisestä ja teippaustavan hallitsemisesta sekä ymmärtämisestä kuntoutuksen, turvotuksen, neurologisten ongelmien ja kehonhallinnan näkökulmasta.

Kurssilla tehdään runsaasti käytännön teippausharjoituksia ja käydään läpi yleisimmät perusteippaukset liittyen kivunhoitoon, turvotukseen ja asentokontrolliin. Kurssisisältöön kuuluu myös orientaatio faskiateippaukseen.

Kouluttajana Rock Tapen pääkoulluttaja ja Totalfysio Fin perustaja Riku Virtanen. Riku on paitsi teippauskouluttaja, myös fysioterapeutti, Pilates ja Physiopilates-ohjaaja ja kouluttaja. Rock Tapella Riku on opettanut kinesioteippausta jo yli 10 vuotta. 

Ilmoittaudu mukaan, paikkoja rajoitetusti. 

Kurssin hinta 150 € + alv  24%(186 € sis. alv).  Hinta pitää sisällään kurssin ja materiaalit sekä välipalatarjoilut päivän aikana.

Halutessasi kurssin voi maksaa myös laskulla. Ota yhteyttä. 

Paikka Valmennuskulma, Aika 25.5.2024 klo 10-16:45, Kouluttaja RockTapeFinland.